Molen zoekt molenaar (bijgewerkt: 09-11-2023)

Molen zoekt molenaar, MIO of molengids.
Molenaar, MIO of molengids zoekt molen.

Als nieuwe leerlingen zich aanmelden bij het Gilde van Molenaars zijn ze soms al verbonden aan een molen, waar ze na hun examen vast op gaan draaien. Anderen verbinden zich tijdens de opleiding aan een molen, maar er is ook een kleine groep die moeite heeft een molen te vinden waar zij na hun examen vast op kunnen draaien. Voor deze laatste groep zou het handig zijn om een soort vacaturebank op te stellen van molens, die direct of in de nabije toekomst een nieuwe molenaar kunnen gebruiken en waar de verse molenaar kan “solliciteren”. Er is natuurlijk geen garantie, het moet klikken en je moet in de groep passen.
Andersom kan natuurlijk ook, een zogenaamde open sollicitatie, waarbij een molenaar, MIO of molengids zich beschikbaar stelt. Dus vragen we de leden van het Gilde van Molenaars, afdeling Noord-Brabant om deze vacaturebank te vullen. Het bestuur zal de administratie voeren van aanmelding, tot publicatie en verwijderen van de vacature als deze is vervuld. Vacatures en open sollicitaties blijven maximaal drie maanden gepubliceerd. De gegevens kunnen worden verstuurd naar: nbsecr@gildevanmolenaars.nl

Bij een vacature verzamelen we graag de volgende gegevens:
Molen
Eigenaar
Adres
Plaats
Soort vacature (Molen, molenaar, MIO of molengids)
Met ingang van
Duur van de aanstelling
Contactpersoon
Tel. Contactpersoon
E-mail

 
Bij een vrije sollicitatie verzamelen we graag de volgende gegevens:
Naam
Adres
Plaats
Telefoonnummer
E-mail
Soort vacature (Molen, molenaar, MIO of molengids)
Voorkeur soort molen
Met ingang van

Graag vernemen we natuurlijk bij het vervullen van de vacature of een resultaat van een open sollicitatie dat het gelukt is, zodat we de publicatie van de vacature kunnen sluiten.
Noot in het kader van de AVG: Door uw opgave gaat u akkoord met het publiceren op de website van uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres.