Aanmelden voor een kennismaking

Als Gilde vinden we het belangrijk, dat je een goed beeld hebt van de opleiding tot molenaar en wat het betekent molenaar te zijn alvorens je aan te melden voor de opleiding. Bekijk ook eens onze promotiefilms, mogelijk gemaakt door De Hollandsche Molen:

 

Als je  nog niet zeker weet of de opleiding tot wind- of watermolenaar iets voor je is, dan bieden we je graag de gelegenheid eerst nader kennis te maken. Vul daarvoor onderstaand aanmeldingsformulier in. Het Gilde neemt daarna contact met je op.

Je gaat dan een paar keer meelopen met een molenaar of in een molenaarsteam op een molen bij jou in de buurt. Je krijgt dan een indruk wat het molenaar zijn inhoudt en hoe de opleiding verloopt. Die kennismakingsperiode duurt maximaal drie maanden.

Mocht je tijdens of na de kennismakingsperiode enthousiast geraakt zijn, dan kun je je direct op de website aanmelden voor de opleiding. Je kunt daarbij kiezen voor de opleiding voor Windmolenaar of Watermolenaar.

Je bent gedurende de introductieperiode niet verzekerd bij het Gilde en hebt daarmee de status van bezoeker.

Minderjarigen: Wij verwerken alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jonger dan 16 jaar) indien daarvoor door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger schriftelijke toestemming is gegeven. De verklaring kun je hier downloaden en opsturen/mailen naar onze ledenadministratie.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens
Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.